Bratři v šunce, počtěte co se píše o našem sušení, o sušení kolem našeho kopce Lipnice. Před časem došlo k výměně pleceko za (jak říkají zdlouhavě Španělé) Paleta srrana gran reserva. Níže na odkaze můžete počíst, jak si plecko z pod našeho kopce vedlo na degustaci u nejpovolanějších.
http://jamon.cz/blog/1427-jamon-made-in-the-czech-republic
Tohle plecko je z února, načaté tento týden. Krásné zasádlení a ta chuť! Kdyby ti kluci dostali k degustaci toto, tak článek na jejich blogu by vůbec nevznikl. Jsem si tím téměř jist (C!
Každopádně kýtu předložíme, poněvadž už je to otázka cti.
A kdyby někdo chtěl vědět jak vypadá ten náš kopec, tak odkaz zde:
Takovou degustaci bych si taky nechala líbit :-) . My s manželem degustujeme akorát alkohol, když mu koupím degustační vzorky rumu nebo whisky k Vánocům :-) . Ale maso jsme takto ještě nikdy neochutnávali. Věřím, že to bude na chuť úplně něco jiného než to maso z obchodu :-) .
OdpovědětVymazat