čtvrtek 26. listopadu 2015

Co to vlastně znamená?

O té ochutnávce i výsledku vím delší dobu i ten text jsem četl dříve. Něco jsem mohl ovlivnit, nebo spíše doporučit ke změně. V něčem se to povedlo a něco bych chtěl uvést na pravou míru, nebo spíše na svou míru. Předně bych řekl, že se nejedná o odkaz Přemka Podlahy. Jde nám primárně o radost, soběstačnost, a tvorbu občanské společnosti. Také bych se ohradil před tím koučigem, ale chápu, proč to v textu zaznělo.







Dnes Standa posílal mail s termínem zimního šunkobraní (sejdeme se v hospodě ochutnáme letošní sušené kýty, popijeme, pokecáme) a v mailu stálo :  " .....díky Fáclavovi se nám dostalo velkého uznání ze Španělska. Holt to co Španělé ladili stovky let, my jsme díky googlu a odhodlání udělali za 3 roky."  Je to fakt. Věděli jsme to už minulou sezónu. Možná by to někoho naplnilo radostí, hrdostí, nebo jinou ...stí. Mě to spíš přijde v něčem smutné a prázdné. Znovu se ukazuje, že omílaná klišé a různé marketinkové fabulace jsou velkou částí úspěchu.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Pokud, budete chtít, mě kontaktovat, nebo podělit se s vlastními zkušenostmi budu rád. Stejně tak zde mohu uveřejnit Vaše zkušenosti se sušením.

Díky a šunkám zdar! Václav
vaclav.slavicek@gmail.com