........jak se suší pršut v domácích podmínkách mírného pásma.....
úterý 3. března 2015
Sušárna v únoru
Páč sušení šunek je běh na dlouhou trať, není nadto, si usušit nějaký ten salám, krkovičku, nebo lomo embuchado (Chorche řiká embučádo). No jak kdo má rád. Embuchádo se mě líbí víc. Nezní to tak chatrně.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Pokud, budete chtít, mě kontaktovat, nebo podělit se s vlastními zkušenostmi budu rád. Stejně tak zde mohu uveřejnit Vaše zkušenosti se sušením.
Díky a šunkám zdar! Václav vaclav.slavicek@gmail.com
Žádné komentáře:
Okomentovat
Pokud, budete chtít, mě kontaktovat, nebo podělit se s vlastními zkušenostmi budu rád. Stejně tak zde mohu uveřejnit Vaše zkušenosti se sušením.
Díky a šunkám zdar! Václav
vaclav.slavicek@gmail.com