........jak se suší pršut v domácích podmínkách mírného pásma.....
pátek 27. února 2015
Konec sezóny
Standa dnes poslal foto ze sušárny. Teplota stoupá. Konec sezóny nasolování. Tedy pokud jdeme s klimatem a to my zas jo. Takže konec solení a rychlé pytlování.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Pokud, budete chtít, mě kontaktovat, nebo podělit se s vlastními zkušenostmi budu rád. Stejně tak zde mohu uveřejnit Vaše zkušenosti se sušením.
Díky a šunkám zdar! Václav vaclav.slavicek@gmail.com
Žádné komentáře:
Okomentovat
Pokud, budete chtít, mě kontaktovat, nebo podělit se s vlastními zkušenostmi budu rád. Stejně tak zde mohu uveřejnit Vaše zkušenosti se sušením.
Díky a šunkám zdar! Václav
vaclav.slavicek@gmail.com